Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Clizia Vegg-/Taklampe 32 cm, Oransje

Clizia Vegg-/Taklampe 32 cm, Oransje

2 290 kr
Lys opp rommet ditt med den fengslende skjønnheten til Clizia vegg-/taklampe fra SLAMP. Denne unike belysningsarmaturen fusjonerer uanstrengt kunstnerskap og funksjonalitet, og skaper et fantastisk fokuspunkt som vil løfte ethvert rom.
Leveringstid:  4-6 uker

Clizia Vegg-/Taklampe 32 cm

2 290 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Clizia-lampen er laget med omhyggelig oppmerksomhet på detaljer, og viser et utsøkt design inspirert av naturen. Den skulpturelle formen ligner en sky som fanger de første skiftende strålene fra morgensolen, eller en tretopp som filtrerer et spill av lys og skygger. Allsidighet er kjernen i lampens design. Den doble funksjonaliteten som vegg- eller taklampe gir fleksibilitet i plasseringen, slik at du kan tilpasse den til ønsket rom. Enten montert på veggen eller installert i taket, forvandler lampen uanstrengt ethvert rom til en fengslende oase. SLAMP, kjent for sin avantgarde-design og overlegne håndverk, sikrer høyeste kvalitet i alle aspekter. Lampen er dyktig håndlaget i Italia, noe som gjenspeiler merkets forpliktelse til å produsere eksepsjonelle lysarmaturer som er visuelt slående og holdbare.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Clizia Vegg-/taklampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Hvordan tar jeg vare på Vegg-/taklampen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null