Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Copacabana Loungestol, Oransje / Lorkey 41
Nyhet!
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Copacabana Loungestol, Oransje / Lorkey 41

20 999 kr
Copacabana loungestol fra GUBI er en ny, sensitivt oppdatert versjon av originalen fra 1955. Et ikonisk loungemøbel som er ideelt for både innendørs og utendørs bruk.
Leveringstid:  2-3 uker

Copacabana Loungestol

20 999 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Copacabana loungestol fra GUBI er en ny, sensitivt oppdatert versjon av originalen fra 1955. Et ikonisk loungemøbel som er ideelt for både innendørs og utendørs bruk. Med den utsøkte solstolen Copacabana Lounge Chair kan du slappe av utendørs. Denne stolen, som ble designet i 1955 av den legendariske Mathieu Matégot, utstråler tidløs attraktivitet med sin skulpturelle og buede design, og seteputen lover komfort for endeløse timer med avslapning. Copacabana er en oase av stil og luksus, noe som gjør den ideell for både designentusiaster og de som søker komfort.

Designet av Mathieu Matégot. Originaldesign fra 1955.

Bra å vite om Copacabana loungestolen


- Setepute er inkludert.
- Finnes i forskjellige varianter.
- Designet av Mathieu Matégot.
- Laget av rustfritt stål.
- Til både innendørs og utendørs.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.