Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Cornet Lampeskjerm, Messing / Hvit

Cornet Lampeskjerm, Messing / Hvit

539 kr
Anb. pris899 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris539 kr
Cornet er en lampeskjerm fra Umage med en allsidig design som brukerne setter stor pris på på grunn av den fantastiske blandingen av enkelhet og eleganse.
På lager

Cornet Lampeskjerm

539 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Vi presenterer Cornet-lampeskjermen fra Umage, en legemliggjøring av tidløs skandinavisk eleganse, omhyggelig designet av Jacob Johan Würtzen. Denne allsidige lampen kombinerer enkelhet og funksjonalitet, og skaper en lysarmatur som er like vakker som den er praktisk. Cornet består av to kegler i metall, og den unike designen gjør det mulig å rotere og justere lyset slik at det kan tilpasses etter humør og behov. Uansett om du trenger et varmt, koselig lys over lesekroken eller en skarp, fokusert belysning over den travle kjøkkenbenken, har Cornet det du trenger.

Designet av Jacob Johan Würtzen.

Bra å vite om Cornet lampeskjermen


- Takoppheng og lyskilde selges separat.
- Cornet er verdsatt for det allsidige designet.
- Lampeskjerm i aluminium.
- Designet av Jacob Johan Würtzen.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.