Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Diamond Gulvlampe, 72 cm

Diamond Gulvlampe, 72 cm

2 672 kr
Vi presenterer Diamond gulvlampe fra SLAMP, et skulpturelt mesterverk som legemliggjør en dynamisk og moderne estetikk, påvirket av de ikoniske verkene til Brancusi.
Leveringstid:  4-6 uker

Diamond Gulvlampe

2 672 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Med sin geometriske design lar denne lampen lyset vakkert fremheve de forskjellige fasettene og vinklene, og skaper et fengslende samspill av belysning.

Diamond-lampen er tilgjengelig i tre dimensjoner, hver skreddersydd for spesifikke områder, fra nattbord til stuer, og gir også muligheten til å skape fantastiske installasjoner i hjemmet når de grupperes. Omfavn lysets kunst med Diamond-gulvlampen, en statement-lampe som tilfører eleganse og en spennende følelse til ethvert rom.

Laget i Italia. Designet av Paolucci & Statera.

Bra å vite om Diamond gulvlampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Paolucci & Statera.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.