Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
209798Duftlys Refill 260g, Corianderhttps://www.rum21.no/duftlys-refill-260g-corianderhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/019177a4-dcd7-408f-a839-75bce68a6caeOutOfStock301NOK/innredning/innredning/lys-lysestaker/innredning/lys-lysestaker/duftlysL:a BruketRefill duftlys, koriander fra Lilla bruket. De aromatiske egenskapene til Aetheroleum coriandri anses tradisjonelt for å gi følelsesmessig lindring, øke konsentrasjonen og føre bort angst. Lukten av koriander og mynte har en varmende effekt og fyller rommet med åndelig og følelsesmessig inspirasjon. Brenntid +14 timer. Refillet for duftlys finnes i alle dufter og er utviklet for å forsiktig smeltes i en mikro eller vannbad og deretter helles i et duftglass. En pakke inneholder duftsatt soyavoks, bomullsveke, forankringsplate og en treholder. Inneholder 260 g.301
Shop/Innredning/ Lysestaker & Lyslykter/ Duftlys
1 / 1

Duftlys Refill 260g, Coriander

301 kr
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Refill duftlys, koriander fra Lilla bruket. De aromatiske egenskapene til Aetheroleum coriandri anses tradisjonelt for å gi følelsesmessig lindring, øke konsentrasjonen og føre bort angst. Lukten av koriander og mynte har en varmende effekt og fyller rommet med åndelig og følelsesmessig inspirasjon. Brenntid +14 timer. Refillet for duftlys finnes i alle dufter og er utviklet for å forsiktig smeltes i en mikro eller vannbad og deretter helles i et duftglass. En pakke inneholder duftsatt soyavoks, bomullsveke, forankringsplate og en treholder. Inneholder 260 g.

Egenskaper

  • Produktnummer209798
  • Lev. produktnummer11012
  • Varemerke
    L:a Bruket
  • Serie
  • FargeHvit

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
All produksjon av Lilla Brukets såper og kurbadsprodukter foregår i Varberg. Her har tradisjonen for kurbad blitt pleiet i 200 år. Ingrediensene i alle produktene er økologisk fremstilt, ingen kunstig konsistens, farge eller duft er tilsatt. Lilla Brukets ambisjon er at alle produkter skal holde høy kvalitet, dufte fantastisk og være vakre. Unn deg en genuin og generøs luksus.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no