Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_126255Garden Glory Vannkanne Small, Midnighthttps://www.rum21.no/garden-glory-vannkanne-small-grafit?p=199278https://az666937.vo.msecnd.net/67/4abb2d18-135e-46c8-9c39-871ec691e7abOutOfStock583NOK/innredning/innredning/dekorasjonerGarden GloryVannkanne fra Garden Glory. Den diamantformede designen minner om en stor forlovelse eller giftering. Vannkannen er en nydelig liten interiørdetalj å ha i hjemmet. Vannkannen er laget av plast og rommer 4 liter. Denne vannkannen er tilgjengelig i tre forskjellige farger, finnes også i en større størrelse i flere farger.583
Shop/Innredning/ Dekorasjon
1 / 2
Garden GloryGarden Glory

Garden Glory Vannkanne Small, Midnight

583 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Vannkanne fra Garden Glory. Den diamantformede designen minner om en stor forlovelse eller giftering. Vannkannen er en nydelig liten interiørdetalj å ha i hjemmet. Vannkannen er laget av plast og rommer 4 liter. Denne vannkannen er tilgjengelig i tre forskjellige farger, finnes også i en større størrelse i flere farger.

Egenskaper

  • Produktnummer199278
  • Lev. produktnummerGarden89
  • Varemerke
    Garden Glory
  • FargeMidnight
  • MaterialePlast
  • TypeWatering Can
  • Kapasitet400 cl

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Linda Brattlöf er skaperen bak varemerket Garden Glory. Ideen vokste frem da Linda ruslet rundt i hagen sin og la merke til at hennes hageslange så svært dyster og kjedelig ut. Linda har alltid hatt en stor interesse for farge, form og design, og dermed startet skaperprosessen. Designede hageslanger med tilhørende munnstykker og fester. Elegante, men samtidig med en solid følelse. Garden Glory var dermed skapt. ”For glamorous people with dirty nails™”.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no