Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre med Lenestol Utendørs, Linen Chalk

34 995 kr
Grand er en 3-seters utesofa fra Decotique med en divan på venstre side og en medfølgende lenestol, perfekt for alle som elsker å nyte utendørslivet i ultimat komfort og stil.
Leveringstid:  6-8 uker

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre med Lenestol Utendørs

34 995 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Sofaens sjenerøse størrelse og myke puter gjør den til det perfekte stedet å slappe av med venner og familie mens du nyter en sommerbris eller ser på solnedgangen. Den medfølgende lenestolen lar deg lage et koselig sittearrangement som passer dine spesifikke behov, noe som gjør den ideell for de som liker å underholde gjester eller bare slappe av i sin egen personlige oase.

Grand er laget av materialer av høy kvalitet designet for å tåle vær og vind og motstå falming og slitasje over tid. Så enten du leter etter et komfortabelt og stilig sittealternativ for hjemmet eller bedriften, er Grand fra Decotique det perfekte valget.

Bra å vite om Grand 3-seter sofaen


- Finnes i forskjellige farger.
- Til både innendørs og utendørs.
- Dette produktet leveres umontert.
- Trekket kan tas av.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null