Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand 4-Seter Sofa Utendørs, Linen Chalk

24 995 kr
Grand er en 4-seters utesofa fra Decotique som vil løfte terrassen din. Hvis du leter etter en komfortabel og stilig sofa for å underholde gjester eller slappe av med familien, trenger du ikke lete lenger enn Grand.
Leveringstid:  6-8 uker

Grand 4-Seter Sofa Utendørs

24 995 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Rammen er konstruert av solid aluminium, og polstringen er laget av høykvalitets Sunbrella med skumfyll som er motstandsdyktig mot vann og UV-stråler, noe som sikrer at sofaen beholder sin vakre farge og form i årevis.

Noe av det beste med Grand er at den krever minimalt med vedlikehold, noe som gir deg mer tid til å slappe av og nyte dagen. Den solide konstruksjonen og de slitesterke materialene betyr at den tåler tung bruk, noe som gjør den til en god investering for barnefamilier eller de som ofte har gjester.

Bra å vite om den Grand 4-seter sofaen


- Finnes i forskjellige farger.
- Til både innendørs og utendørs.
- Dette produktet leveres umontert.
- Trekket kan tas av.

Hvordan tar jeg vare på den 4-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null