product
variable_196328Hee Barstool Lav, Sorthttps://www.rum21.no/hee-barstol?p=1005753https://az666937.vo.msecnd.net/67/214a82f5-e46a-46ca-a2f3-fe94103d5dbbInStock1879NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/barstolerHayBarstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Barstolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidige bruksområder, både inne og ute. La Hee få en plass foran kjøkkenøya eller på balkongen, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter og barer. <br /><br />Hee barstol er tilgjengelig i to forskjellige høyder og i flere forskjellige farger. Den er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.1927

Hee Barstool Lav, Sort

1 879 kr
Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Barstolen Hee kjennetegnes av sitt enkle formspråk, der overflødige detaljer lyser med sitt fravær. Barstolen er laget av pulverlakkert stål og er værbestandig, noe som gjør at den passer utmerket for allsidige bruksområder, både inne og ute. La Hee få en plass foran kjøkkenøya eller på balkongen, eller bruk den i offentlige miljøer som restauranter og barer.

Hee barstol er tilgjengelig i to forskjellige høyder og i flere forskjellige farger. Den er stabelbar og kommer ferdig montert. For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.