Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Idea Lyspære E27, LED 3W, 12,5 cm

Idea Lyspære E27, LED 3W, 12,5 cm

245 kr
Idea LED fra Vita er en kolleksjon av LED-lamper av høy kvalitet. Idea 12,5 cm LED er designet etter originalen til Thomas Edison. Lyspæren skaper et varmt og behagelig lys i rommet. Sammenlignet med klassiske lyspærer er Idea LED en perfek
På lager

Idea Lyspære E27, LED 3W, 12,5 cm

245 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Idea LED fra Vita er en kolleksjon av LED-lamper av høy kvalitet. Idea 12,5 cm LED er designet etter originalen til Thomas Edison. Lyspæren skaper et varmt og behagelig lys i rommet. Sammenlignet med klassiske lyspærer er Idea LED en perfekt erstatter for deg som ønsker et mer miljøvennlig, brannsikkert og energibesparende alternativ. Lampen har en levetid på 15 000 timer. Idea LED kolleksjonen passer E27. LED A+ 3W Diameter: 12,5 cm 15 000 H/180 Lumen E27.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.