Nyheter
Belysning

Dekk bordet til nyttår

Farvel 2023, velkommen 2024! Snart det nyttårsaften og vi ser frem til å finne frem finporselenet og skåle inn det nye året. Vi har satt sammen en guide for borddekking med våre beste tips for en vellykket nyttårsborddekking.

Stilren, klassisk borddekking eller bohemsk og fargerik? Finn frem det du har i hyller og skap for å skape nyttårsmagi med enkle grep og fine detaljer! Vi har samlet noen tips for vakre nyttårsborddekkinger i ulike stiler, samt forslag på pynting som vil gjøre nyttårsbordet ditt ekstra personlig og fint.

Alt som glitrer

Hvis det er en dag i året det er greit å gå bananas med glitter og glam, så er det på nyttårsaften! La din indre disneyprinsesse få fritt spillerom og pynt duken med sølvstjerner, glittersprayede grankvister, glitrende girlander og sølvlysestaker!

Match glitteret med stilrene hvite tallerkener og pussede, funklende glass og bestikk. Panduro Hobby er din gode fé i jakten på glitter!

Tekstiler

Legg vekk papirserviettene og invester i fine linservietter i stedet – luksuriøst og bærekraftig. Du trenger ikke nødvendigvis å ta frem det det hvite, stive linet. En mørkere og mer jordnær fargetone skaper en koselig, men fortsatt eksklusiv følelse. Kombiner med naturens egen pynt: en trekvist, litt hampegress, vakre steiner steiner som bordkort eller eføy mellom tallerkener.

Dekk bordet til nyttår med alt du synes er fint

Borddekkingen din trenger ikke å være stilren og fargekoordinert for å være vakker. Bland og match ulike serviser og finn frem dekorasjoner som betyr ekstra mye for deg – uten at de nødvendigvis passer sammen. Et dekket bord der gjestene kan oppdage nye detaljer under middagen og personligheten din kommer til uttrykk både vakker og spennende.

5 tips til nyttårsmiddagen

1. Pynt kanten på apperitifen med glitter! Skap en ekstra nyttårsfestlig følelse ved å gni inn kanten på glasset med sitron og dypp kanten i spisbar glitter. Hvorfor ikke servere noe annet enn bobler? For eksempel glitter-Margarita?

2. Har du spart på minner fra tidligere, så kan det bli en morsom detalj på nyttårsbordet. Skjell, steiner og bilder fra tidligere reiser eller fester kan bli en fin samtalestarter.

3. Gjør bordplasseringen til en aktivitet. Legg ut en detalj ved hver kuvert som symboliserer hver respektive gjest, så kan de finne plassen sin og forklare hvorfor de tror du valgte akkurat den detaljen? Et annet forslag er å printe ut en beskrivelse av personens stjernetegn, er de klar over hvilke personlighetstrekk som beskriver dem (ifølge astrologien…)?

4. La ild og vann være hovedattraksjonen på bordet ved å sette store og små vannfylte skåler og lysskåler, der du plasserer ut flytende varmelys. Vakkert og effektfullt.

5. Overrask med en personlig hilsen til desserten. Hvem er det som ikke liker lykkekake-konseptet? Skriv noe til hver gjest og bak din personlige hilsen i den klassiske kinesiske kaken. Kosefaktor 3000.

Mer inspirasjon

Guide

Fargerik juleborddekking med HAY, Mateus og Byon

La oss inspirere til en fargesprakende, personlig og innbydende juleborddekking i fargeduoen julerødt og spanskgrønt. I denne lekne borddekkingen blander vi designfavoritter fra HAY, Mateus og ByON som gjerne får være på bordet hele året!

InneholdServering & borddekking

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null