Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Jul med Gustav Broström

Juleklenodier og tradisjoner med Gustav Broström

Gustav Broström er mannen som har gjort nesten alle svensker til loppisfantaster og som har skapt hashtagen #loppisvardag, deler sine beste juletradisjoner og tips.

Hvordan feirer du jul og/eller hva er viktigst for deg i julen?

Jeg feirer jul med familien i Södermanland, det er alltid ulike konstellasjoner, ettersom mine søstre og jeg med respektive praktiserer "annenhver-jul”. Det ene året hjemme og det andre hos svigerforeldre. I takt med at vi har blitt eldre, har vi kuttet ned julen på alle måter, aktiviteter, mat og julegaver. Vi fokuserer på samhold og avslapning. Det høres pretensiøst ut, men er utrolig herlig!

"Det viktigste for meg er badstue, hvile og uendelig med juleskinke."

Dette blir den første julen i leiligheten som han kjøpte tidligere i år. I skrivende stund har han akkurat startet å pynte til jul og lurer på hvor juletreet skal stå, hvilke julestjerner som passer hvor og om adventslysestaken skal stå i vinduet eller på et bord.

I år kommer julestemningen til å bli skapt av levende lys og vintertekstiler. Amaryllis, masse stearinlys og glitrende ting som henges i døråpninger. Gustav er ekspert på å plassere små vakre ting som dekorasjon, som både er spennende og fine å se på.

Hemmelig sted for second hand i Stockholm? "Stadsmissionens outlet i Kungens Kurva er et perfekt sted for hardcore loppisfantaster. Det er høylytt, usortert og billig."

Designdrømmer...

Jeg drømmer om år bli ferdig med kontoret mitt med masse oppbevaring og overflate for kreativitet. Der skulle jeg gjerne ha hatt vitrineskapet Curiosity fra MENU eller det foldbare bordet fra String! Jeg har elsket Alvar Aaltos design i mange år og skulle gjerne hatt skålen Opal fra Iittala på sofabordet! Eller hvorfor ikke putte gran i en Luna, krukke fra Muubs.

...og julegaver

Dersom jeg fikk gi bort julegaver fra Rum21 ville jeg definitivt satset på produkter til møbelpleie. Det er så utrolig viktig å forstå innredningen din, hvordan det er laget og ikke minst hvordan du kan ta vare på det! Jeg ville også ha gitt bort sengesett fra Garbo & Friends - for hvem blir ikke glad for sengesett i god kvalitet?

"Det er så utrolig viktig å forstå innredningen din, hvordan det er laget og ikke minst hvordan du kan ta vare på det"

"Sett små perler i skjell som du har funnet på stranden. Fine sommerminner blir vakker julepynt!"

Finn mer juleinspirasjon

Guide

3 tips til bærekraftig julegaveinnpakning

I stedet for å kjøpe julegaver som blir ødelagt eller kastes unødvendig, så kan vi gjøre mer personlige og bærekraftige gaveinnpakninger med material vi har hjemme eller har spart gjennom året. Vi viser deg tre tips til en mer bevisst og kreativ julegaveinnpakning.