Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Designnyheter 2023

Er du ute etter en oppdatering eller inspirasjon til hjemmet ditt? Vi har gjort et dypdykk i årets nyheter innen møbler, belysning og tekstiler og lister favorittene som vi vil innrede med i 2023.

Statement-lampen, myke former, kontrastrike farger er noen av stikkordene blant årets nyheter. La deg inspirere av farger, form og materialer fra nye varemerker som for eksempel Kristina Dam Studio og siste nytt fra elskede favoritter som GUBI, New Works, FLOS med flere. Hvordan vil du innrede og bo i 2023?

Tekstiler

Taktile teksturer, ull og fargerike mønster er stikkord for tekstiler i 2023. Store, myke ulltepper med iøynefallende mønster og materialvalg står i fokus. Blant nyhetene fra Linie Design, Layered og Muuto ser vi bærekraftige ulltepper med avrundede hjørner og ulike mønster - et tydelig, skulpturell design som gir et unikt uttrykk til stuen.

Årets tekstilnyheter inspirerer til å våge mer mønster og farger, accentfarger som piffer opp og byr på et herlig innslag til et hjem som ellers går i duse og nøytrale farger. Sengesett fra Marimekko og pledd fra Røros Tweed i kontrastrike fargekombinasjoner som piffer opp innredningen. Blå fargenyanser som kombineres med varme røde fargetoner synes i flertallet av årets innredningsnyheter.

Innred med farger og mønster, våg å teste noe nytt og la din personlige stil skinne.

Møbler

Møbelstilen 2023 er arkitektonisk og futuristisk med fokus på bærekraftige materialvalg og taktile overflater. Rene, bøyde linjer og dramatiske silhuetter får plass i hjemmene våre, møbler som er designet med stor omtanke for miljøet og en flørt til det herlige 70-tallet.

Stoler & lenestoler

Fra 101 Copenhagen og &tradition ønsker vi velkommen til loungestolen "Toe" i Boucle og Little Petra i nytt pelstrekk - iøynefallende lenestoler som gir hjemmet ditt et personlig preg.

Setter du pris på designhistorie og eksklusive ting, bør du se på Lilla Ålands jubileumsstol i røkt eik og Arteks spesialutgave av Domus-stolen. Designklassiker i begrenset utvalg som aldri går av moten.

Sitt komfortabelt og stilsikkert i Kristinas Dams stol ”Collector” eller sett deg ned i nyheten ”Ready” fra Menu - et must for designinteresserte.

Bord

2023 er året da sofabordet får ta mer fokus i rommet. Sats på flere mindre bord i ulike høyder og eksperimenter med materialvalg og former. Sidebord og skulpturelle paller blir mer vanlig som tillegg til sofabordet, funksjonelle små møbler som kan flyttes rundt i hjemmet. 101 Copenhagen og Pols Potten er to varemerker som leker med former og materialer og som våger å skille seg ut.

Oppbevaring

De siste årene har bokhyller blitt mer enn oppbevaring av bøker. Vi kler veggene våre med åpne hyllesystemer og dekorerer dem med personlige ting og innredningsdetaljer. La deg inspirere av New Works nye modulære hyllesystem eller Maze Pythagoras i nye populære farger. Hvis du foretrekker lukket oppbevaring, kan vi tipse deg om Mavis elegante skap og kommoder Volt & Aiko, nå i en ny vakker, beige farge.

Slipp løs lekenheten og kreativiteten med modulære hyllesystemer. La den vokse med tiden og tilpass etter dine oppbevaringsbehov.

Belysning

Vis din innredningsstil med hjelp av belysning og la taklampen din bli hjemmets store blikkfang. Statement trenger ikke å bety sterke farger. Prøv deg frem med skulpturelle, lekne former i interessante materialvalg og taktile overflater som skaper en wow-følelse. Sett stemningen med nyheter fra Artimede, Normann Copenhagen og FLOS eller gjør et statement med belysning fra Pilke, Petite Friture eller DCWéditions.

Bærbare lamper fortsetter å pryde våre hyller og sofabord i 2023 og blant nyhetene i år ser vi er vi flere design i messing og polert sølv og stål, materialer som drar blikket til seg og skinner opp alle kriker og kroker i rommet.

Bærbare lamper fortsetter å lyse sterkt i 2023. Gustave fra FLOS er designet etter inspirasjon fra Wes Anderson filmen Grand Budapest Hotel og er tilgjengelig i flere varianter.

Mer inspirasjon

Reportasje, Designere

Arco K: The visible becomes the invisible

Det er 60 år siden FLOS lanserte den legendariske Arco-gulvlampen og det feires med et unikt samleobjekt: Arco K. Les mer om limited edition på Rum21. Les mer om limited edition som selges eksklusivt på Rum21.

InneholdNyheter