Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Fatboy - Design med et smil

Fatboy har lansert en helt ny modulsofa for utendørsbruk som klarer å kombinere form og funksjon på en bærekraftig og innovativ måte. Vi fikk sjansen til å intervjue Fatboys kreative leder, Pauline Barendregt, og spørre henne om designprosessen rundt Paletti, bærekraft og hva som kommer for Fatboy i fremtiden.

Hvordan vil du beskrive Fatboys merkevarefilosofi?

Fatboy er en positiv merkevare, som inspirerer til å la folk leve "The Good Life". I tillegg til kvalitet og holdbarhet står vi for et dristig, ukonvensjonelt og ikonisk design. Produktene våre ser kanskje enkle ut, men de har en oppfinnsomhet som du først opplever når du setter deg ned og bruker produktene. Fatboy legger rett og slett til litt livsglede.

I fjor lanserte dere modulsofaen Paletti. Fortell oss om produktet - Hvordan ser designprosessen ut? Hva inspirerte dere?

Vi utviklet Paletti-sofaen i samarbeid in house-teamet.

Fokuset vårt var å utforme en utendørssofa som passer inn i merkevarefilosofien vår. Det skulle være et modig og smart "plug and play"-design. Palettis design er inspirert av transportpaller som er stables og som er enkle å oppbevare, noe Paletti-modulene er når høsten står for døren. Med dette loungekonseptet kan du stable deg til et bedre liv, med mye plass til uventede gjester.

Paletti er laget av sterke og nøye utvalgte materialer som er designet for å holde seg vakre i årevis og i all slags vær.

Var bærekraft en viktig faktor i designet av Paletti? Hvis tilfelle?

Vi ønsker at morgendagens interiør skal være grønt, noe som krever dristige grep. Det skjer en kontinuerlig prosess med forbedring og innovasjon av produktene våre. Da vi utviklet Paletti, så vi på alle elementer og tilpasset designet med små og store justeringer. Når det gjelder materialvalg brukte vi resirkulert materiale i basen og resirkulert hakket skum i rygg- og ryggfyllet. Vi valgte en korrosjonsbestandig stålrygg og et slitesterkt olefinstoff som tåler å være utendørs i årevis. Det var også viktig å designe Paletti på en måte som enkelt kan monteres, men også demonteres for reparasjon eller resirkulering.

Hva er viktig å tenke på ved innredning av uteområdet? Hvordan skape en imøtekommende atmosfære?

Uteområdet er et sted der du slapper av og nyter livet, så det er det viktig at det er så komfortabelt som mulig. Du kan slappe av i en Headdemock og invitere vennene dine over i Paletti-loungen. Utendørsbelysning som Bolleke, Edison the Petit og Prêt a Racket vil skape en hyggelig atmosfære om natten. Du kan sitte langt ut på natten med vår Hotspot-oppvarmede pute og Hotspot-oppvarmede teppe. Fatboy er god når du vil slappe og henge med vennene dine.

Hvordan ser fremtiden ut? Hva er i pipeline for Fatboy?

Vi arbeider med en ny, stor og komfortabel innendørs-innovasjon.

Fremtiden vår ser grønn ut. Vi kommer uten tvil til å fortsette med våre bærekraftige strategi, så målet vårt er å ta vesentlige skritt i retning av å redusere vårt økologiske fotavtrykk. Jeg håper at de nye produktene våre kommer til å bli designklassikere. Fatboys designteam leter alltid etter det morsomme i det funksjonelle. Hver detalj har en funksjon: Fra røde etiketter som du bruker til å skru på Edison-lampene, til hetter som dekker parasollhullene i våre Toní-hagebord og som lever et dobbeltliv som lysestaker. Fatboys ønske er at dine produkter (og glede!) holder langt ut i fremtiden.

Merkevaren Fatboy har så mye potensiale at vi håper å kunne se oss tilbake å si at vi har innfridd våre forhåpninger i forhold til nytenkende og ukonvensjonelt design.

Fatboy

Trend

Trendfarger for 2022

2022 er et vendepunkt og vi går mot spreke farger igjen i kombinasjon med dempede, varme og nøytrale farger.