Nyheter
Belysning

Perfect Storage - Work at home

Sitter du hjemme og jobber? Glem ikke at et godt arbeidsmiljø fremmer både energi og motivasjon. Energityver som rotete skrivebord, overfulle skap og skuffer vil vi være foruten. Høsten 2021 får vi orden på hjemmekontorene med praktiske og pene oppbevaringsløsninger.

Oppbevaring til hjemmekontoret

I dag har mange skapt seg et hjemmekontor. Noen har et helt rom til det, mens andre kanskje rommer datamaskin og alt det i stuen eller soverommet. Uansett er orden en viktig del for at arbeidet skal flyte på, og for at det skal være trivelig "å gå på jobb".

Hvilken innredningsstil?

Er den stilren, kanskje Pythagoras fra Maze Interior passer? I det klassiske hjemmet passer møbler fra Englesson og Mavis. Stringhyller passer hos de fleste og utvalget på oppbevaring fra det svenske varemerket er enormt. String har arbeidsskiver i sortiment sitt, som smelter inn fint i hyllesystemet og er en perfekt løsning for deg som ikke har et eget rom for hjemmekontoret. Maze har en bordskive som passer Pythagoras, som også er et smidig og enkelt hyllesystem.

Småoppbevaring

De små tingene har en tendens til å både forsvinne og rote det til på skrivebordet. Samle penner, papir, kabler og diverse ting i esker og bokser. Sortér! Teknikk i en boks, all post i en annen, osv. Sjekk Muutos Restore og Hays praktiske og trendy oppbevaring. Er du en sånn som vil gjemme alt eller ha alt framme? Vurder behovene dine, hva slags oppbevaringsløsninger passer deg? Kurver, bokser eller esker, ulike materialer og størrelser.

Skjult eller synlig oppbevaring

Sideboards og kommoder tilbyr både synlig og skjult oppbevaring. Inni finnes mye plass til å gjemme ting, og ovenpå kan du stille det du vil ha synlig. I et stengt sideboard er det enkelt å holde orden med hjelp av mindre skuffer og rom å organisere saker i.

Materiale- og fargevalg

Når man velger materialer kan man tenke på ulike måter. Tre og andre naturmaterialer skaper en rolig atmosfære, mens farger som blått og gult oppmuntrer til kreativitet. Ta for eksempel en kikk på Montana, som har et fantastisk sortiment av fargeglade oppbevaringsløsninger.

Å matche skrivebord og andre møbler i et rom skaper harmoni. Harmoni skaper arbeidsro. Sikt på å oppnå en balanse av vakre og praktiske møbler og ting for den ultimate arbeidsplassen i hjemmet.

Inspirasjon

Guide

Belysningsskole med Trendenser

I samarbeid med Trendenser kan vi nå dele den populære belysningsskolen hennes. Her finner du veiledning som kan hjelpe deg med å finne en lampe som representerer akkurat det du trenger. I tillegg kan du lese Fridas egne anbefalinger for mange ulike deler av belysningen.

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null