Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Årets bærekraftsinspirator 2022: Sannas.torp

Sanna Lindgren driver instagramkontoen @sannas.torp. Her kan du lese vinnerintervjuet fra torpet, der bærekraft er en viktig del av hverdagen.

Korte fakta om Sanna

Alder: 29 år

Yrke: Coach for blomsterbutikker

Bosted: Oppmanna, Skåne

Familie: Samboer Marco og hunden Louie

Favorittgjenstand i hjemmet: Jeg har så mange favoritter, men jeg må nok velge skapet som står i stuen. Vi kjøpte det brukt og det var det første møbelet vi brukte mye tid på, med sliping og maling. Nå som det er klart og passer godt inn, setter vi litt ekstra pris på det.

Hvor lenge har du drevet din instagramkonto?

Før vi flyttet hit la jeg ut noen bilder fra leiligheten vår, men det er først i sommer at vi flyttet det til torpet jeg kaller for sannas.torp og fokuserer enda mer på bærekraft.

Hvordan startet din interesse for innredning?

Jeg har alltid vært kreativ og interessert i farge og form. Men interessen økte da jeg fikk utdanning innen blomster for noen år siden. Blomster og innredning går hånd i hånd på mange måter.

Hva er ditt favorittrom hjemme og hvorfor?

Akkurat nå er det stuen fordi det er mest klart. Men vi har kjøpt en kjøkkensofa (som jeg har drømt om i lang tid), så jeg har en følelse av at når den er oppgradert og kjøkkenet er mer klart, så vil jeg sitte mest der.

"Vær tålmodig når du handler brukt. Hvis du ser det som å gå på skattejakt vil det bli veldig morsomt"

Hva er ditt siste innkjøp eller DIY-prosjekt?

Vi jobber for tiden med en kjøkkenhage! Vi ser frem til å dyrke masse grønnsaker i sommer.

På hvilken måte inspirerer dere til et bærekraftig syn på innredning?

Vi har stort sett dekorert huset vårt med brukte ting og håpet mitt er at andre mennesker blir inspirert til å gjøre det samme. Jeg prøver også å inspirere folk til å se ting for hva de kan bli, ikke bare for hva de er. Med litt kjærlighet og omtanke kan du gjøre ting perfekt i ditt eget hjem.

Hva er deres beste tips for å bli en mer bærekraftig forbruker når det kommer til innredning (noe vi alle er i ulike former)?

Mine beste tips for å dekorere mer bærekraftig er å handle mer brukt. Og du må være tålmodig! Du finner kanskje ikke alt med det samme, men følelsen når du gjør det er fantastisk. Hvis du tenker at det er som å gå på skattejakt vil turen bli veldig morsom. Hvis du kjøper nytt, bør du prøve å kjøpe gode materialer og ting som varer. Da trenger du ikke å kaste så mye.

Hva var din reaksjon når du fikk vite at du var en av vinnerne i Rum21 Awards?

Jeg så at jeg hadde fått e-post og tenkte det ville stå at en av de andre, fantastiske kontoene hadde vunnet. Jeg kunne ikke tro at det var jeg! Jeg satt i bilen med min samboer og hund, så vi kunne ikke hoppe like mye som vi ville, men vi hoppet så mye vi kunne i setet! Så utrolig morsomt.

Hva vil du kjøpe for premien din og hvordan vil du innrede hjemmet ditt med det?

Det finnes så mye fint, så det vil bli vanskelig å velge. Vi er på jakt etter fin belysning til kjøkkenet, så vi har veldig lyst på parafinlampen Lyckeby fra Karlskrona lampefabrikk. Jeg har også lett etter en koselig rottingstol ved siden av sofaen i stuen, så jeg kommer nok også til å kjøpe loungestolen Colone fra House Doctor. Jeg prøver også å finne tidløst design som vi kan ha lenge. Kanskje noen kaffekopper, for vi drikker så mye kaffe hjemme!

Les om de andre vinnerne av Rum21 Awards her

Rum21 Awards

Årets interiørprofil 2022: Unikakvadrat

Unikakvadrat er vinner i årets kategori Årets interiørprofil i 2022-utgaven av Rum21 Awards. Les intervjuet med Selma som eier kontoen her.