Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Årets Stjerneskudd 2022: Lykkeboet

Anne Aavitsland driver Instagram-kontot @lykkeboet och efter juryns överläggning stod det klart att Lykkeboet är vinnaren av titeln "Årets inredningsprofil" i 2022 års upplaga av Rum21 Awards.

Korte fakta om Anne:

Alder: 46 år

Yrke: Designer

Bosted: I et hus på landet utenfor Ålesund

Familie: Gift med Johan

Favorittgjenstand i hjemmet: Det må være et av mine første kjøp etter renovering av spisestue/ kjøkken, nemlig lampen Octo 4240 fra SectoDesign. Jeg er like forelsket i den nå som når jeg kjøpte den!

Hvor lenge har du drevet din instagramkonto?

Jeg startet kontoen min ca i 2015, men en ren interiør konto ble det først i 2018.

Hvordan startet din interesse for innredning?

Jeg har i grunn alltid vært lidenskapelig opptatt av design og interiør, jeg begynte i tidlig alder med styling og møblere om på barnerommet mitt.

Hva er ditt favorittrom hjemme og hvorfor?

Det må være kjøkkenet vårt, mye fordi jeg og min mann har gjort alt arbeid selv og det ble akkurat som vi hadde drømt om! Det er stort og praktisk å kokkelere på med system og orden i alle skuffer og skap, noe som gir meg ro i sjelen. Elsker også at det er sosialt og åpent ut mot spisestuen sånn at vi har kontakt med gjestene mens vi lager mat.

Hva er ditt siste innkjøp?

Mitt siste innkjøp er en vekkerklokke fra Arne Jacobsen, City Hall. Jeg har også nylig kjøpt en lekker Kapp lysestake fra Tise, jeg kjøper gjerne brukt om jeg kommer over noe som står på ønskelisten.

Hvem er dine forbilder innen innredning?

Hmm, godt spørsmål! Det er så utrolig mange og jeg blir inspirert av så mange forskjellige stilarter, men om jeg må trekke frem noen av favorittene mine så må det bli @boogreis, @egilfarstad, @medandreord, @niblu.home og @linda.m.karlsen.

Hva var din reaksjon når du fikk vite at du var en av vinnerne i Rum21 Awards?

Når jeg åpnet mailen måtte jeg lese den hele 3 ganger før jeg faktisk forsto at jeg hadde vunnet Årets Stjerneskudd! Hele familien var samlet rundt frokostbordet på hytta, og når jeg fortalte at jeg hadde vunnet så kom det noen gledestårer fra flere av oss! En fantastisk god nyhet å starte påskefeiringen med!

Hva vil du kjøpe for premien din og hvordan vil du innrede hjemmet ditt med det?

Det er så utrolig mye fint å velge mellom at det må jeg tenke litt på før jeg bestemmer meg, men jeg tror at det blir tilskudd til nye Grand sofaer som står høyt på ønskelisten! Da vil stuen vår bli komplett!

Vilka är dina topp 5 favoriter från Rum21?

Her har jeg også alt for mange favoritter, blant annet:

1. Grand sofa som står som neste innkjøp til huset

2. Drømmestolen Lille Petra

3. Curva Magasinholder fra AYTM

4. Kink vase fra Muuto

5. String system som jeg ønsker meg til spisestuen

Les om de andre vinnerne av Rum21 Awards her

Rum21 Awards

Årets interiørprofil 2022: Unikakvadrat

Unikakvadrat er vinner i årets kategori Årets interiørprofil i 2022-utgaven av Rum21 Awards. Les intervjuet med Selma som eier kontoen her.