Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Sofia Woods belysningsskole

Tekst: Redaksjonen
Foto: Mira Wickman

Sofia Wood er kokebokforfatteren, bloggeren og podcasteren som la storbylivet bak seg for et roligere liv i sin idylliske leilighet i Norrköping. Vi har bedt Sofia om å sette sammen en belysningsskole der hun deler sine beste tips for hvordan man skal innrede hjemmet med lamper.

Lamper har både en estetisk og en funksjonell funksjon - de er smykkene i rommet og skulpturelle kunstverk som gjør hverdagen lettere. For best mulig balanse bør du derfor sørge for at rommet ditt har begge deler.

Du kan bryte romantiske miljøer med moderne og industrielle lamper. Det samme gjelder for lamper med myke former i strammere miljøer, slik som nyproduksjon. Du kan også skape vakre kontraster med lamper i farge, tekstil og rispapir.

"Plasser gjerne gulvlamper i hjørner, slik at du bryter opp linjene i rommet og lyser opp der det ofte er mørkt og tomt."

"Mange lamper har en spennende designhistorie, uansett om det er italiensk 60-talls design, skandinavisk 30-tall eller svenskt 1800-tall. Jeg synes det gir ekstra verdi til et objekt å vite om historiene, ettersom det setter dem i en kontekst og hedrer designeren."

"Vær nøye med å velge og plassere lamper på en måte at de ikke blender deg. Ektra viktig for lamper ved sengen og over spisestue- og sofabord."

"Hvert rom trenger noe svart, siden det binder innredningen sammen. Lamper er perfekte for formålet, så legg til svarte lamper i rommene dine."

"Har du ikke dimmer på lampen din? Ikke noe problem! I dag finnes det veldig finne glødelamper som du klikke mellom ulike lysstyrker Perfekt for spotter, som ellers kan gi et veldig skarpt lys til feil tid."

Hjemme hos Sofia Wood

Hjemme hos

Hjemme hos
Sofia Wood

Bli med hjem til Sofia Wood og se hennes fantastiske herskapsleilighet i Norrköping! Vi har passet på å stille spørsmål om mat, innredning (såklart), bærekraft og drømmer.

InneholdSofia Wood, Sofia Woods belysningsskola, lampor, belysning