Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Staycation

Staycation er ikke noe som må skje på et hotell i nærheten, du kan også ha en staycation i ditt eget hjem - som mildt sagt er veldig aktuelt akkurat nå. Ikke bare er det billigere enn en vanlig ferie, det kan også gjøre at du ser hjemmet ditt med andre øyer og setter pris på det på en helt ny måte.

Du får en vellykket staycation ved å gi deg selv og hjemmet ditt de rette forholdene fra starten av. Føler du ikke at hjemmet ditt har de rette forutsetningene for å være så avslappende som du ønsker? Med enkle midler, og rett interiør, kan du forvandle hjemmet ditt. Ikke bare til noe å lengte etter, men noe du kan sette stor pris på når du er der. Her er noen av tipsene våre for å innrede det ultimate staycation-hjemmet.

Skap et beroligende miljø

Å skape et beroligende miljø handler om mer enn bare å ha fargene du liker og en TV-serie du elsker. Det er en følelse som oppnås gjennom flere forskjellige parametere. For eksempel ved å ha det ryddig, fint og organisert, da mangel på dette mange ganger blir en distraksjon. Akkurat som du kan ta vare på deg selv på et spa gjennom forskjellige behandlinger fortjener hjemmet en behandling før det kan gi deg en herlig og fredelig følelse.

Gjennom smart lagring, både for mindre og større ting, kan du enkelt få organisert hjemmet. I åpen lagring plasserer du ting du vil se på. Lukket lagring gir deg muligheten til å sortere og få bort papirer, ledninger og andre ting du ikke vil ha liggende fremme.

Når ryddingen er ferdig er det på tide å puffe opp putene litt ekstra, samt lyse opp kvelden med levende lys og lyskilder med et diffust lys. Unn deg en kopp god og varm drikke i favorittkoppen din, og nyt øyeblikket.

Det er detaljer som myke puter i herlige materialer, iøynefallende lysestaker, vakkert porselen og behagelig belysning som gir det luksuriøse miljøet vi liker å omgi oss med under en staycation. Ved å bruke disse detaljene skaper du en ekstra komfortabel stemning i hjemmet.

Dufter

Dufter påvirker oss mer enn man tror. Bortsett fra at det alltid er hyggelig å være i et aromatisk rom har duften også betydning for humøret og oppførselen vår. Å holde det rent og friskt hjemme er selvsagt en medvirkende årsak til luften og essensen, men det er også mulig å påvirke og endre hvordan det dufter hjemme etter smak og behag.

Duftlys, duftpinner og andre aromatiske produkter er kanskje den vanligste og enkleste måten å skape et velduftende miljø du føler deg hjemme i. Det er dine egne preferanser som avgjør hva som føles best for deg og nesen din. Kanskje dette er den rette tiden for å teste hvordan forskjellige essenser påvirker deg og humøret ditt?

Hvorfor ikke benytte anledningen til å fylle hjemmet med den søte duften av nystekte boller og brød? En staycation blir komplett når smaksløkene får glede seg over rykende ferskt nybakt brød.

Dufter kan få oss til å føle oss rolige, inspirerte, glade, melankolske eller stressede - så finn den duften som gir deg den rette følelsen under din staycation.

Soverom for gode netter og late morgener

Hva er en staycation uten en god seng å slappe av i? Med svale sengetøy av lin, myke laken og mange herlige puter å hvile hodet på får du enkelt en seng som gir deg en god natts søvn. Det er ikke feil å ta litt ekstra godt vare på soverommet når du likevel er hjemme. Ha en beroligende morgen, nyt en god film under teppet eller nyt en god frokost på sengen. Ta den tiden du trenger, så er du godt uthvilt og klar for dagen.

Ta vare på plantene

Hvis du vil ha et prosjekt å holde på med om dagene er dette en god mulighet til å ta ekstra godt vare på plantene dine. Plant om de som trenger det, oppdater pottene og gi plantene en boost med næring. Forsikre deg om at plantene dine får en best mulig forutsetning til å bli sterke og sunne. Kanskje dette er den rette tiden for å ta noen stiklinger og bygge videre på vegetasjonen? Plantene bidrar også med å skape en god luft i hjemmet ditt, de gir tilbake like mye kjærlighet som de får.

Inspirasjon

Guide

Belysningsskole med Trendenser

I samarbeid med Trendenser kan vi nå dele den populære belysningsskolen hennes. Her finner du veiledning som kan hjelpe deg med å finne en lampe som representerer akkurat det du trenger. I tillegg kan du lese Fridas egne anbefalinger for mange ulike deler av belysningen.