Inspirasjon
Søk
FavoritterFavoritter
Møbler

Raske leveranser

Over 13 000 produkter på lager

Alltid prisgaranti

Shop/Inspirasjon/Vårens vaser

Vårens vaser

Fyll hjemmet ditt med velduftende farge i vakre vaser! Her har vi samlet våre favoritter blant vårens vasenyheter (og noen elskede klassikere) som rommer alt fra tulipaner til eukalyptus eller strå.

Inspirasjon fra naturen, ujevne overflater og matte farger er et fellestrekk for mange av favorittene våre. La vasen, heller enn blomstene, få spille hovedrollen! Bytt ut den klassiske glassvasen mot keramikk og stentøy for en mer rustikk følelse. Når det er sagt, er klassikerne i glass noe som aldri vil gå ut på dato, hvis du investerer i en klassiker, vet du at den alltid vil ha en plass i hjemmet ditt.

Mer inspirasjon

Designerporträtt: Louis Weisdorf

Danske Louis Weisdorf, en av de mest fremtredende designere og arkitekter i verden. Vi fikk sjansen til å stille Louis noen spørsmål om bakgrunnen hans, GUBI og hvordan Multi-Lite ble til. Les hele intervjuet her.

Innredning
Innredning

Inspirasjon barnerom

Å dekorere barnerommet er noe mange synes er morsomt! Her får fantasien flyte, det er ingen regler å forholde seg til. Et sted å leke, et sted å sove og et sted å føle seg trygg. - Så er det bare å la kreativiteten ta over!

InneholdKrukker & vaser