Nyheter
Belysning
La Lollo Applique Vegglampe, Gull

La Lollo Applique Vegglampe, Gull

2 890 kr
Vi presenterer den utsøkte La Lollo Applique-vegglampen fra SLAMP, en tidløs hyllest til den pulserende ånden fra de brølende 50-årene.
På lager

La Lollo Applique Vegglampe

2 890 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

La Lollo Applique er laget med SLAMPs unike og eksklusive teknopolymerer, og utstråler en lysstyrke som ligner på glass, samtidig som den er uknuselig, noe som sikrer både holdbarhet og raffinert estetikk. Vegglampen har to lyskilder, tilgjengelig i både kjølige og varme versjoner, slik at du kan skreddersy lysstemningen etter dine preferanser ved å velge riktig pære.

La Lollo Applique er stor nok til å skape en fengslende belysning, enten det er for å lyse opp et koselig hjemmemiljø eller for å fremheve storheten i større serveringsprosjekter. Men når de multipliseres, forvandler disse vegglampene ethvert rom til en oase av fortryllende utstråling.

Laget i Italia. Designet av Lorenza Bozzoli.

Bra å vite om La Lollo Applique vegglampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Lorenza Bozzoli.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.