Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

La Lollo Gulvlampe, Silver

La Lollo Gulvlampe, Silver

8 784 kr
Vi presenterer den praktfulle gulvlampen La Lollo fra SLAMP, en fantastisk hyllest til den fortryllende epoken på 1950-tallet.
Leveringstid:  4-6 uker

La Lollo Gulvlampe

8 784 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Designet av den talentfulle Lorenza Bozzoli, denne lampen slutter seg til den prestisjetunge La Lollo-kolleksjonen, og fengsler hjerter med sin tidløse skjønnhet og bemerkelsesverdige håndverk.

Gulvlampen har en riflet glasseffekt, dyktig oppnådd ved bruk av SLAMPs teknopolymerer, Lentiflex® og Cristalflex®. Disse utsøkte materialene er kaldbearbeidet og omhyggelig håndstøpt, noe som resulterer i en statuarisk og elegant lampe som utstråler både allsidighet og glans. Hver kurve og kontur er nøye utformet for å skape et iøynefallende mesterverk.

Steelflex®-ringene, prydet med vertikale dekorative graveringer, tilfører denne eksepsjonelle lampen et snev av dynamisk ynde. Disse ringene gir lampen bevegelse og selvsikkerhet, og forsterker dens estetiske appell. Utstyrt med tre lyskilder lar La Lollo gulvlampe deg skreddersy fargetemperaturen etter din smak, mens intensiteten enkelt kan kontrolleres ved hjelp av gulvdimmeren som er koblet til den polerte stålbasen.

Laget i Italia. Designet av Lorenza Bozzoli.

Bra å vite om La Lollo gulvlampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Lorenza Bozzoli.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.