Nyheter
Belysning
La Lollo Lysekrone Medium, Hvit

La Lollo Lysekrone Medium, Hvit

8 890 kr
Vi presenterer den fascinerende La Lollo-lysekronen fra SLAMP, et fengslende mesterverk som hyller den glamorøse 50-tallet.
Leveringstid:  4-6 uker

La Lollo Lysekrone Medium

8 890 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

La Lollo er utformet med stor kunstnerisk dyktighet og består av en serie sylindere i teknopolymer som utstråler moderne sjarm gjennom sin prismatiske metallisering og slående geometriske mønstre. Disse utsøkte elementene veksler vakkert rundt en strålende, opplyst ring, og kaster en fortryllende glød som fortryller ethvert rom.

La deg fengsle av den tidløse sjarmen til lysekronen La Lollo fra SLAMP, der vintage sjarm møter moderne design. Gi hjemmet ditt et løft med denne utsøkte lampen som fanger essensen av en epoke samtidig som den gir den en moderne vri. Opplev magien og forvandle omgivelsene dine til en fengslende oase av stil og glamour.

Laget i Italia. Designet av Lorenza Bozzoli.

Bra å vite om La Lollo lysekronen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Lorenza Bozzoli.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.