Nyheter
Belysning
La Vie Vegg-/Taklampe 36 cm, Amber

La Vie Vegg-/Taklampe 36 cm, Amber

2 838 kr
Vi presenterer den fengslende La Vie vegg-/taklampen fra SLAMP, en sann legemliggjøring av energi og harmoni. Inspirert av den ærverdige symbolikken til livets blomst, som symboliserer de uendelige konfigurasjonene av materialer som spenner fra a...
Leveringstid:  4-6 uker

La Vie Vegg-/Taklampe

2 838 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Med sine livlige fargekombinasjoner fremkaller denne lampen en følelse av fornyelse og vitalitet, og tilfører omgivelsene dine en levende atmosfære. Det magnetiske systemet sikrer enkel installasjon og vedlikehold, noe som gjør det til en lek å nyte skjønnheten i La Vie. Designet med flere vinkler muliggjør allsidig bruk, sømløs montering som tak- og veggfeste, og tilpasning til dine spesifikke behov og preferanser.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om La Vie Vegg-/taklampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Hvordan tar jeg vare på Vegg-/taklampen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.