Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212382Laminett Lenestol, Skinnhttps://www.rum21.no/laminett-lenestol-skinnhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/eb8173c2-8246-4d35-83d1-0661d6c7a8a3OutOfStock15050NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerSwedese<p><span style="font-size: 10pt;"><span style="color: black;">Laminett lenestol fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Her har vi et nytt tillegg til Swedeses populære lenestoler. Laminett er lillebroren til den velkjente Laminos, og har derfor lignende former og utseende. Laminett er, i likhet med sin bror, en tidløs møbel hvis design ikke vil gå tapt med tiden. Dette er en spesialvariant med et trekk av høykvalitets skinn Rammen er laget av skiktlimt og formpresset finér av oljet eik.</span></span></p>15050
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Lenestoler
1 / 5

Laminett Lenestol, Skinn

15 050 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Laminett lenestol fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Her har vi et nytt tillegg til Swedeses populære lenestoler. Laminett er lillebroren til den velkjente Laminos, og har derfor lignende former og utseende. Laminett er, i likhet med sin bror, en tidløs møbel hvis design ikke vil gå tapt med tiden. Dette er en spesialvariant med et trekk av høykvalitets skinn Rammen er laget av skiktlimt og formpresset finér av oljet eik.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no