Nyheter
Belysning
Lamino Fotskammel Saueskinn, Bok/Espresso

Lamino Fotskammel Saueskinn, Bok/Espresso

7 690 kr
Fotskammel til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere.
Leveringstid:  6-8 uker

Lamino Fotskammel, Saueskinn/Boktre

7 690 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Fotskammel til Lamino lenestol. Lamino er designet av Yngve Ekström og produseres av Swedese. Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og ble kåret til århundrets svenske møbel av magasinet Sköna Hems lesere. Lamino fotskammel har en ramme av sjiktlimt og støpt finér av eik eller bok. Trekket finnes i forskjellige versjoner av saueull eller skinn. Velg for eksempel mellom grafitt, scandinavian grey, moonlight, espresso eller sahara. 

Både lenestolen og fotskammelen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland. De er laget med håp om å bli brukt gjennom flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr også at de er et bærekraftig alternativ der det har blitt tatt hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen.

NB
  • Saueskinn er et materiale der det oppstår naturlige ulikheter, derfor blir to fotskamler aldri helt like hverandre.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.