Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Lamino Fotskammel Saueskinn/Oljet Eik, Off-white

Lamino Fotskammel Saueskinn/Oljet Eik, Off-white

8 490 kr
Et fotskammel med saueskinn til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström.
Leveringstid:  6-8 uker

Lamino Fotskammel Saueskinn/Eik

8 490 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

En fotskammel med et sete av saueskinn. Det perfekte tilbehøret til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til årets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lamino fotskammel av saueskinn har en ramme av sort glassert eikfinér eller bok, og et sete av eksklusivt saueskinn tilgjengelig i flere farger.

Både lenestolen og fotskammelen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med håp om at de kan følge flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr også at det er et bærekraftig alternativ der det er tatt mest mulig hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen.

NB
  • Skinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår. Derfor blir to fotskamler aldri helt like hverandre.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.