Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_121720Lamino Fotskammel Saueskinn/Oljet Eik, Moonlighthttps://www.rum21.no/lamino-fotskammel-saueskinn-eik?p=212968https://az666937.vo.msecnd.net/67/e837643d-2e39-4e7d-b920-f65fed0ce689OutOfStock6390NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/fotskammelSwedeseEn fotskammel med et sete av saueskinn. Det perfekte tilbehøret til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til årets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lamino fotskammel av saueskinn har en ramme av sort glassert eikfinér eller bok, og et sete av eksklusivt saueskinn tilgjengelig i flere farger. <br /><br />Både lenestolen og fotskammelen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med håp om at de kan følge flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr også at det er et bærekraftig alternativ der det er tatt mest mulig hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen. <br /><br /><strong>NB</strong> <br /> <ul> <li>Skinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår. Derfor blir to fotskamler aldri helt like hverandre.</li> </ul>6390
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Fotskamler
1 / 8

Lamino Fotskammel Saueskinn/Oljet Eik, Moonlight

6 390 kr
Et fotskammel med saueskinn til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

En fotskammel med et sete av saueskinn. Det perfekte tilbehøret til lenestolen Lamino fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til årets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lamino fotskammel av saueskinn har en ramme av sort glassert eikfinér eller bok, og et sete av eksklusivt saueskinn tilgjengelig i flere farger.

Både lenestolen og fotskammelen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med håp om at de kan følge flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr også at det er et bærekraftig alternativ der det er tatt mest mulig hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen.

NB
  • Skinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår. Derfor blir to fotskamler aldri helt like hverandre.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no