Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
product
variable_121730Lamino Sett Lenestol + Fotskammel, Saueskinn/Bøk, Sorthttps://www.rum21.no/lamino-sett-lenestol-fotskammel-saueskinn-bok?p=123018https://az666937.vo.msecnd.net/67/dc95fecf-5817-4d34-919b-59465c6da07eOutOfStock19760NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepufferSwedeseLamino sett med lenestol og fotskammel fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Denne lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lenestolen og fotskammelen har en ramme av laglimt og støpt finér i bok og et møbeltrekk av saueskinn. Lenestolen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med tanke om at stolen skal vare i flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr at lenestolen også er et bærekraftig alternativ der det har blitt tatt hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen. Velg mellom flere forskjellige design. <br /><br /><strong>NB: <br /></strong> - Saueskinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår, de kan ha forskjellig utseende og nyanser. Derfor vil to lenestoler aldri være helt like.19760
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer
1 / 9

Lamino Sett Lenestol + Fotskammel, Saueskinn/Bøk, Sort

19 760 kr
Lamino sett med lenestol og fotskammel fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Denne lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse

Produktinformasjon

Lamino sett med lenestol og fotskammel fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Denne lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lenestolen og fotskammelen har en ramme av laglimt og støpt finér i bok og et møbeltrekk av saueskinn. Lenestolen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med tanke om at stolen skal vare i flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr at lenestolen også er et bærekraftig alternativ der det har blitt tatt hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen. Velg mellom flere forskjellige design.

NB:
- Saueskinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår, de kan ha forskjellig utseende og nyanser. Derfor vil to lenestoler aldri være helt like.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no