Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Lamino Sett Lenestol + Fotskammel, Saueskinn/Bøk, Scandinavian Grey

27 690 kr
Lamino sett med lenestol og fotskammel fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Denne lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere.
På lager

Lamino Sett Lenestol + Fotskammel, Saueskinn/Bøk

27 690 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Lamino sett med lenestol og fotskammel fra Swedese, designet av Yngve Ekström. Denne lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og har blitt kåret til århundrets svenske møbel av bladet Sköna Hems lesere. Lenestolen og fotskammelen har en ramme av laglimt og støpt finér i bok og et møbeltrekk av saueskinn. Lenestolen er produsert av den aller høyeste kvalitet i Vaggeryd, Småland, og er laget med tanke om at stolen skal vare i flere generasjoner. At serien Lamino er Svanemerket betyr at lenestolen også er et bærekraftig alternativ der det har blitt tatt hensyn til miljøet under hele produksjonsprosessen. Velg mellom flere forskjellige design.

NB:
- Saueskinn er et materiale der naturlige variasjoner oppstår, de kan ha forskjellig utseende og nyanser. Derfor vil to lenestoler aldri være helt like.

Egenskaper

Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null