Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_121735Lamino Sett Lenestol + Krakk, Fåreskinn/Eik, Sorthttps://www.rum21.no/lamino-sett-lenestol-krakk-fareskinn-eik?p=123016https://az666937.vo.msecnd.net/67/5554293e-29dd-44c7-bd18-337ec0645d35OutOfStock22910NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerSwedese<p>Lamino sett lenestol + krakk fra Swedese, formgitt av Yngve Ekström.<br />Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og ble kåret til århundrets svenske møbel av magasinet Sköna Hem sine lesere. Stolen og krakken har en stamme av sjiktlimt og formpresset eikfinér i eik og et trekk av fåreskinn.<br /><br />Merk:<br />Saueskinn er et materiale hvor naturlige forskjeller forekommer, det gjelder fremfor alt lokkene som kan ha forskjellig utseende og nyanser. Derfor blir to lenestoler aldri nøyaktig like.</p>22910
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Lenestoler
1 / 7

Lamino Sett Lenestol + Krakk, Fåreskinn/Eik, Sort

22 910 kr
Lamino, en av Swedeses mest populære designklassikere, designet av Yngve Ekström. Her i et sett med lenestol og fotskammel med en ramme av sjiktlimt og formpresset eikfinér og et trekk av fåreskinn.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse

Produktinformasjon

Lamino sett lenestol + krakk fra Swedese, formgitt av Yngve Ekström.
Lenestolen er en av våre mest populære designklassikere og ble kåret til århundrets svenske møbel av magasinet Sköna Hem sine lesere. Stolen og krakken har en stamme av sjiktlimt og formpresset eikfinér i eik og et trekk av fåreskinn.

Merk:
Saueskinn er et materiale hvor naturlige forskjeller forekommer, det gjelder fremfor alt lokkene som kan ha forskjellig utseende og nyanser. Derfor blir to lenestoler aldri nøyaktig like.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no