Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-11%
Stolab Stolab

Lilla Åland Stol, Sort

3 842 kr4 308 kr
En ekte klassiker som har blitt Carl Malmstens bestselger.
På lager

Lilla Åland Stol

3 842 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Lilla Åland, designet av Carl Malmsten for Stolab. En ekte klassiker som har blitt Carl Malmstens bestselger. Stolen kan se ut til å ha en enkel design, men alle pinnene og finishen er vakkert dreid i myke linjer. Stolen er et resultat av solid håndverk, laget av massivt tre. Carl Malmsten hentet inspirasjonen fra en kirke på Åland hvor han holdt et kurs i håndverk. Stolen har et liggende sete som gjør den ekstra behagelig å sitte på. En ekte klassiker som passer inn nesten hvor som helst. Finnes i flere farger, samt i en variant med armlener og en barnestol.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 3842 kr

Egenskaper

Om varemerket
Stolab er et svensk selskap som har produsert solide møbler av tre helt siden 1907. All deres produksjon, fra design til montering, foregår på samme sted i Småland. Stolab tar et stort ansvar for produksjonen sin, der de følger hele prosessen for å være sikre på at de leverer møbler med god holdbarhet og høy kvalitet. De har produsert flere klassiske møbler som har blitt store favoritter i skandinaviske hjem, for eksempel stolene "Lilla Åland" og "Miss Holly".
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null