Nyheter
Belysning
Lisa Julestjerne 80 cm, Sort/Sølv
-20%

Lisa Julestjerne 80 cm, Sort/Sølv

225 kr281 kr
Lisa, en glitrende og strålende papirstjerne fra Watt & Veke.
På lager

Lisa Julestjerne, 80 cm

225 kr

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

Den glitrende julestjernen Lisa sprer en fin glød rundt seg. Lisa har en diameter på 80 cm, noe som betyr at stjernen er godt synlig og drar til seg mye oppmerksomhet. Velg mellom tre forskjellige design - Sort med sølvfarget glitter, Rust med kobberfarget glitter eller Tofu med gullfarget glitter. Bak designet finner vi en 14 år gammel jente som heter Lisa, derav navnet på julestjernen.

Husk å supplere med lyskilde og ledning for oppheng.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 225 kr

Egenskaper

 • Produktnummer
  301451
 • Lev. produktnummer
  P0858010
 • Varemerke
  Watt & Veke
 • Fraktklasse
  Small
 • Farge
  Sort, Silver
 • Materiale
  Papir
 • Diameter
  80 cm
#rum21
Om varemerket
Watt&Veke AB er et svensk varemerke som designer og produserer lamper samt stemningsbelysning. Firmaet er basert i Eskiltuna og er grunnlagt i 1998. Watt&Veke AB strever etter å tilby kundene sine produkter med stil, trend og kvalitet. Firmaets produkter har en personlig stil som passer i de fleste moderne hjem. Watt&Veke brenner litt ekstra for de hjemmekoselige innredningsstilene.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null