Nyheter
Belysning
Mida Vegg-/Taklampe 50 cm, Gull

Mida Vegg-/Taklampe 50 cm, Gull

5 790 kr
Vi presenterer den ekstraordinære Mida vegg-/taklampen fra SLAMP, en fantastisk lysarmatur som tar deg med til en fortryllende verden.
Leveringstid:  4-6 uker

Mida Vegg-/Taklampe 50 cm

5 790 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Inspirert av luksusen til eksklusive smykker, er denne utsøkte lampen et sant vitnesbyrd om luksuriøst håndverk. Forestill deg en pavé av dyrebare edelstener som delikat omslutter en nesten usynlig setting mens polerte cabochoner er kunstferdig spredt over en blomsterkrona prydet med silkeaktige, iriserende steiner. Lampen er en sann fest for sansene, tilgjengelig i forskjellige fascinerende fargekombinasjoner. Hver variant er omhyggelig håndlaget ved hjelp av overdådige materialer som hvit Opalflex® og trykt Lentiflex®, som skaper en fengslende morphing-effekt. Enten du pryder taket eller veggen med sin tilstedeværelse, blir lampen et fantastisk fokuspunkt som innbyr til beundring og ærefrykt. Fordyp deg i en atmosfære av overdådighet når det strålende lyset danser gjennom de edelstenlignende elementene og skaper en atmosfære som utstråler ekstravaganse.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Mida Vegg-/taklampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Hvordan tar jeg vare på Vegg-/taklampen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.