product
variable_204880Mouse Bord, Hvithttps://www.rum21.no/mouse-bord-2-5-ar?selectedPartNo=226589https://az666937.vo.msecnd.net/67/f019de40-8768-4b1b-b825-a950ef7e6c11InStock1835NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnestolerNofredMouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bordet har en enkel og moderne form i en dansk design, noe som gjør det enkelt å plassere i alle rom og miljøer. <br /><br />Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør bordet til et bærekraftig valg som kan lekes med og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Barnebordet er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse stol. <br /><br />Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.1835

Mouse Bord, Hvit

1 835 kr
Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bare fantasien setter grenser.
På lager:  Umiddelbar levering
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bordet har en enkel og moderne form i en dansk design, noe som gjør det enkelt å plassere i alle rom og miljøer.

Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør bordet til et bærekraftig valg som kan lekes med og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Barnebordet er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse stol.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

  • Produktnummer226589
  • Lev. produktnummer2202
  • Varemerke
  • Serie
  • FargeHvit
  • MaterialtextAsh with PU paint
  • Bredde54 cm
  • Diameter39 cm
  • Høyde43.7 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.