Sommertilbud - opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_203497Mr. Olsen 3-Seters Sofa, Cognac/Røkt Eikhttps://www.rum21.no/mr-olsen-3-seters-sofa-pickle-green-rokt-eik?p=215010https://az666937.vo.msecnd.net/67/2e8272f4-2439-4fac-9d2b-eb50d454084fOutOfStock58215NOK/mobler/mobler/sofaer/mobler/sofaer/3-setersWarm NordicMr. Olsen 3-seters sofa fra Warm Nordic, designet av Hans Olsen. En stilren sofa i en klassisk 50-talls stil. Mr. Olsen er en luksuriøs sofaserie som utstråler eleganse med sine røtter fra 50-tallets Danmark. Sofaens skaper er Hans Olsen, en velkjent designprofil som verdsetter komfort, funksjonalitet og estetikk. Dette er gjennomgående i hele Mr. Olsen-serien, hvor alle designene følger de samme karakteristiske formene, men med ulike trekk eller treoljer. Mr. Olsen-serien strekker seg også til loungestoler, som blir et perfekt supplement til kontoret eller stuen.58215
Shop/Møbler/ Sofaer/ 3-seters Sofaer
1 / 3

Mr. Olsen 3-Seters Sofa, Cognac/Røkt Eik

58 215 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Mr. Olsen 3-seters sofa fra Warm Nordic, designet av Hans Olsen. En stilren sofa i en klassisk 50-talls stil. Mr. Olsen er en luksuriøs sofaserie som utstråler eleganse med sine røtter fra 50-tallets Danmark. Sofaens skaper er Hans Olsen, en velkjent designprofil som verdsetter komfort, funksjonalitet og estetikk. Dette er gjennomgående i hele Mr. Olsen-serien, hvor alle designene følger de samme karakteristiske formene, men med ulike trekk eller treoljer. Mr. Olsen-serien strekker seg også til loungestoler, som blir et perfekt supplement til kontoret eller stuen.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Warm Nordic er et dansk designfirma med vekt på Warm. Man anser at det er en annen side til Cool Nordic, som nordisk design ofte refereres som. Warm Nordic har valgt å gi nytt liv til en del av Nordens mest verdsatte design og designere. Det er kanskje kaldt i norden, men det betyr ikke at man ikke kan ha det Warm inne. Warm Nordic tilbyr klassisk skandinavisk design av høy kvalitet.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no