Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

No 378 Dejavu Stol, Coffee

No 378 Dejavu Stol, Coffee

2 854 kr
Anb. pris4 077 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris2 854 kr
En ekte designklassiker med et tidløst formspråk og solid håndverk.
På lager

No 378 Dejavu Stol

2 854 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

No 378 Dejavu stol fra TON. Dette er en meget lett stol som er produsert av bøyd bøk. Til tross for sitt skjøre utseende er stolen både sterk og stabil, takket være den teknikken som blir brukt i produksjonen. Stolen er en klassiker som har funnet sin plass i mange hjem og miljøer over hele verden i 150 år. Stolen har en tidløs design med et vakkert formspråk. Det er en stol med allsidig bruk. Den passer utmerket rundt spisebordet, foran skrivebordet eller som en avlastningsstol i gangen. Stolens unike design med sine rene linjer, sin lette vekt og fine naturmaterialer fortjener å kalles for en klassiker. Det er en stol du definitivt kommer til å få glede av i mange år.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
TON er et tjekkisk firma som i 150 år har produsert de klassiske Wienerstolene. Selskapet står for kvalitet, og har siden oppstart brukt en manuell bøyingsteknologi for å få de beste resultatene. Navnet TON står for Tovarna Ohýbaného Nábytku' og betyr buet møbelfabrikk. TON er i dag en av de største av de titalls fabrikkene som lager slike møbler.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null