Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
200957Oil Kit Møbelolje, Smokedhttps://www.rum21.no/oil-kit-mobelolje-smokedhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/06e56616-ea09-44c9-938a-8975612ea4a4OutOfStock423NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/mobelpleie-produkter&TraditionMøbelolje fra Leather Master Scandinavia. Møbeloljen får dine møbler til å se ut som nye. Møbeloljen er perfekt for alle ubehandlede og tidligere oljet tremøbler. Forhindrer effektiv uttørkning og sprekker. For innendørsbruk.<br /><br /><strong>Bruksanvisning:</strong> Flekker av foreksempel rødvin eller noe annet farget slipes bort med fint sandpapir før appliseringen.<br />Appliser oljen med en myk klut. Slip i treets fiberretning i den våte oljen med slipsvamp. La oljen suge inn i 10 minutter. Tørk av alt overskudd så ingen hinne oppstår på yten. La tørke i minst 24 timer innen yten tas i bruk. På sugende treslag kan behandlingen gjøres igjen etter noen dager.423
Shop/Møbler/ Møbeltilbehør/ Møbelpleie
1 / 2

Oil Kit Møbelolje, Smoked

423 kr
Leveringstid:  10-12 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Møbelolje fra Leather Master Scandinavia. Møbeloljen får dine møbler til å se ut som nye. Møbeloljen er perfekt for alle ubehandlede og tidligere oljet tremøbler. Forhindrer effektiv uttørkning og sprekker. For innendørsbruk.

Bruksanvisning: Flekker av foreksempel rødvin eller noe annet farget slipes bort med fint sandpapir før appliseringen.
Appliser oljen med en myk klut. Slip i treets fiberretning i den våte oljen med slipsvamp. La oljen suge inn i 10 minutter. Tørk av alt overskudd så ingen hinne oppstår på yten. La tørke i minst 24 timer innen yten tas i bruk. På sugende treslag kan behandlingen gjøres igjen etter noen dager.

Egenskaper

  • Produktnummer200957
  • Lev. produktnummerSAMPLE7
  • Varemerke
    &Tradition
  • FargeRøykgrå
  • Kapasitet25 cl

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no