Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

-40%

Rime Pendel 45 cm, Grå

4 049 kr6 749 kr
En moderne pendellampe fra Muuto. Laget av semitransparent munnblåst glass.
På lager

Rime Pendel, 45 cm

4 049 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Rime pendellampe fra Muuto har en moderne design, der inspirasjonen kommer fra formen på en eikenøtt. Lampen er laget av semitransparent munnblåst glass, med en overdel av pulverlakkert aluminium. Ledningen har samme farge, noe som skaper et ensartet og rent uttrykk. Lampen er fin både alene og sammen med andre Rime lamper i forskjellige størrelser og farger.

Spesifikasjoner:

  • PVC-ledning, 4 meter
  • Rengjøres med en fuktig klut
  • Dimbar
  • Lyspære ikke inkludert

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 4049 kr

Egenskaper

Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null