Nyheter
Belysning
String Gavl 20x75 cm 1-pk, Hvit

String Gavl 20x75 cm 1-pk, Hvit

650 kr
String panel er et produkt fra String med en allsidig og tilpasningsdyktig design, perfekt for å skape et unikt og funksjonelt hyllesystem.
På lager

String Gavl 20x75 cm 1-pk

650 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

String panel er et produkt fra String med en allsidig og tilpasningsdyktig design, perfekt for å skape et unikt og funksjonelt hyllesystem. Opplev allsidigheten og den elegante designen til String-panelet fra det ikoniske varemerket String. Enten du har en moderne eller klassisk stil, sørger Strings tilpasningsdyktighet for en sømløs tilpasning. Panelene kommer i ulike størrelser, noe som gir deg frihet til å tilpasse rommet ditt etter eget ønske. Den innovative designen gjør at panelene kan monteres direkte på veggen, noe som gir et rent og sømløst utseende uten kontakt med gulv eller tak. Når panelene er på plass, kan du dykke ned i det omfattende String®-systemet for å legge til hyller, skap eller til og med unike elementer som organisatorer og kroker for å gi rommet ditt et personlig preg.

Designet av Nisse Strinning.

Bra å vite om gavlen


- Kombiner gavlen med hyller fra String.
- Størrelse: 20x75 cm.
- Finnes i forskjellige farger.
- Designet av Nisse Strinning.
- Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
String Furniture er et svensk selskap som har skapt en sann designklassiker som aldri går av moten - String-hyllen. String-hyllen ble designet i 1949 av arkitekten Nils "Nisse" Strinning (1917–2006) og den har en lett, men stabil modulkonstruksjon. Det minimalistiske og tidløse designet gjør den til en elsket klassiker i mange hjem og generasjoner.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null