Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

String Gavler Gulv 30x200 cm 1-pk, Hvit

String Gavler Gulv 30x200 cm 1-pk, Hvit

1 495 kr
String panel er et produkt fra String med en allsidig og tilpasningsdyktig design, perfekt for å skape et unikt og funksjonelt hyllesystem.
På lager

String Gavl Gulv 30x200 cm 1-pk

1 495 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Opplev allsidigheten og den elegante designen til String-panelet fra det ikoniske varemerket String. Enten du har en moderne eller klassisk stil, sørger Strings tilpasningsdyktighet for en sømløs tilpasning. Panelene kommer i forskjellige størrelser, noe som gir deg frihet til å tilpasse rommet ditt etter eget ønske. Når panelene er på plass, kan du dykke ned i det omfattende String®-systemet for å legge til hyller, skap eller til og med unike elementer som organisatorer og kroker for å gjøre rommet ditt helt personlig.

Designet av Nisse Strinning.

Bra å vite om gavlen


- Størrelse: 30x200 cm.
- Kombiner gavlen med hyller fra String.
- Finnes i forskjellige farger.
- Designet av Nisse Strinning.
- Kombiner med andre deler i serien og skap din personlige look.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
String Furniture er et svensk selskap som har skapt en sann designklassiker som aldri går av moten - String-hyllen. String-hyllen ble designet i 1949 av arkitekten Nils "Nisse" Strinning (1917–2006) og den har en lett, men stabil modulkonstruksjon. Det minimalistiske og tidløse designet gjør den til en elsket klassiker i mange hjem og generasjoner.