Nyheter
Belysning

Cyber Week 2023

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter fra varemerker som &Tradition, Decotique, FLOS og mange flere. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.
BelysningMøblerJulTekstil & tepperInnredningServeringDecotique&TraditionHAYMuuto
Montana
Viser 0 produkter

Black Friday går av stabelen i slutten av november, og under hele uken, Black Week, kommer vi til å ha tilbud på mengder av produkter innen belysning, innredning og møbler. Ta sjansen og shop julegaver til deg selv, vennene dine og familien din til ekstra fordelaktige priser allerede i slutten av november hos oss på Rum21.no.

Black Friday 2023

Black Friday er en shopping-høytid som opprinnelig kommer fra USA og markerer startskuddet for julehandelen, som der tar fart etter Thanksgiving. I Sverige ble Black Friday en populær shoppingdag i begynnelsen av 2010-tallet, da alt flere butikker begynte å oppmerksomme dagen. Nå for tiden har mange e-handelsbutikker, såvel som fysiske butikker, ekstra bra tilbud under hele uken og Black Friday-helgen. Også mandagen etter Black week, Cyber Monday, byr på fantastiske tilbud du ikke vil gå glipp av.

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null