Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Sustainable choices / Artek

Artek er et designselskap som er i forkant når det gjelder bærekraftig design. Med produksjon og design i Finland med finske råvarer, ligger Artek i forkant av utviklingen. Miljøet har vært et viktig aspekt for selskapet i over 80 år og de tidløse møblene er ment å vare i generasjoner. Produkter laget av slitesterke materialer som tre, lær og linoleum kan vedlikeholdes og repareres. En gjennomsiktig produksjonskjede gjør at Artek-kunder kan være sikre på at de gjør et bærekraftig designkjøp.
Viser 98 produkter
Beige
Sort
Messing
Brun
Grønn
Grå
Eik
Rød
Transparent
Hvit
Pris
8 100 kr
22 000 kr
ArtekBestillingsvare
400 Tank Lenestol, Sebra
58 290 kr
ArtekPå lager
Mademoiselle Gyngestol, Svartbeiset
20 975 kr
"Arteks møbler er enkle å vedlikeholde, reparere og gjenbruke og kan oppbevares for alltid"

German Sustainability Award

Pall 60 er laget av finske råvarer og gjennom bærekraftig produksjon har de vunnet den tyske bærekraftprisen for design, som kommer fra FN sin 2030-agenda for bærekraftig utvikling. Prisen er ment å oppmuntre til ansvarlig design og å veilede til mer bærekraftige kjøp. Av nesten 100 finalister var Artek et av 37 selskaper som ble anerkjent for sitt engasjement for bærekraft.

Age with grace

I 2021 Hadde Artek en utstilling kalt Conscious Consumption, som med kraftige slagord viste bærekraftige Artek. Setninger som "Age with grace", "One chair is enough" og "Buy now, keep forever", viste kunden hvor Artek står i spørsmålet om forbruk og design. Les mer her i vår artikkel om temaet.