Nyheter
Belysning
Veli Aurea Pendel Hvit / Gull, 60 cm
Nyhet!

Veli Aurea Pendel Hvit / Gull, 60 cm

8 631 kr
Veli Aurea er et anheng fra SLAMP i hvitt og gull, designet av Adriano Rachele, som elegant fremhever ethvert rom.
Leveringstid:  4-6 uker

Veli Aurea Pendel Hvit / Gull

8 631 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Oppdag elegansen i Veli Aurea, en fantastisk pendellampe skapt av designeren Adriano Rachele. Italiensk håndverk møter innovativ design; denne skjønnheten er produsert i Italia med materialer av høyeste kvalitet - LENTIFLEX® og Opalflex® - som er kjent for sine fengslende lyseffekter og holdbare konstruksjon. Med sin luksuriøse finish i hvitt og gull gir Veli Aurea et varmt, fortryllende lys som forvandler ethvert rom - enten det er spisestuen for intime sammenkomster, soverommet for en rolig atmosfære, kjøkkenet for en innbydende sjarm eller stuen for stilfulle kvelder. Denne lampen er ikke bare en armatur, men et midtpunkt som sier mye om din smak for de finere ting.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Veli Aurea pendelen


- Veli Aurea er verdsatt for det innovative designet.
- Fra serien Veli.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Laget i Italia.
- Designet av Adriano Rachele.
- Lyskilde ikke inkludert.

Hvordan tar jeg vare på pendelen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.