Nyheter
Belysning
Veli Foliage Bordlampe

Veli Foliage Bordlampe

3 151 kr
Vi presenterer den fengslende Veli Foliage bordlampen fra SLAMP, en forfriskende oase av natur midt i våre hektiske liv.
Leveringstid:  4-6 uker

Veli Foliage Bordlampe

3 151 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

I en verden der kontakt med naturen har blitt en luksus, bringer denne lampen et snev av friskhet og ro til hjemmet ditt. Hvert stykke i Veli Foliage-kolleksjonen er omhyggelig håndlaget med over 268 bøyninger og bretter, og kulminerer i en fascinerende fremvisning av kunstnerskap. Det fusjonerer sømløst de myke, sartoriale egenskapene til Veli-serien med den utsøkte perfeksjonen som finnes i den naturlige verden.

Opplev den harmoniske foreningen av design og natur med Veli Foliage bordlampe. La den milde gløden og den organiske formen transportere deg til et rolig rike der skjønnhet og ro regjerer. Fordyp deg i den naturlige elegansen til denne eksepsjonelle lampen og gjenoppdag luksusen ved å koble deg til verden rundt deg.

Laget i Italia. Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Veli Foliage bordlampen


- Laget i Italia.
- Gjenkjennbart, unikt design.
- Lett luksus.
- Støvfri, astatisk behandling.
- Designet av Adriano Rachele.
- Uten lim eller skruer.
- UV- og varmebestandig.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.