Nyheter
Belysning
Veli Foliage Pendel Foliage, 55 cm
Nyhet!

Veli Foliage Pendel Foliage, 55 cm

6 165 kr
Veli Foliage er en pendellampe fra SLAMP med håndlagde elementer inspirert av naturen som gir et elegant uttrykk i interiøret.
Leveringstid:  4-6 uker

Veli Foliage Pendel Foliage

6 165 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer pendellampen Veli Foliage, en mesterlig blanding av naturens ro og moderne italiensk håndverk designet av Adriano Rachele. Denne fengslende lampen er inspirert av frodig grønt og tilfører soverommet eller stuen din en rolig, organisk atmosfære. Veli Foliage er laget i Italia med stor sans for detaljer og består av over 268 håndlagde bøyninger og bretter, noe som gjør hver pendel til et unikt bevis på design og innovasjon. Den milde, elegante elegansen er skåret ut av Opalflex - et slitesterkt og strålende materiale som løfter innredningen i hjemmet ditt.

Designet av Adriano Rachele.

Bra å vite om Veli Foliage pendelen


- Veli Foliage er verdsatt for det håndlagede designet.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Fra serien Veli.
- Laget i Italia.
- Designet av Adriano Rachele.
- Lyskilde ikke inkludert.

Hvordan tar jeg vare på pendelen?
- Takket være det patenterte LED Magnetic-systemet kan armaturen fjernes med et enkelt klikk, selv når lampen allerede er montert, slik at den kan vaskes i dusjen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
SLAMP er et italiensk lampevaremerke som ble grunnlagt i 1994 av Roberto Ziliani. Med sin kombinasjon av banebrytende teknologi og kunstnerisk design har de skapt unike og inspirerende lamper. Selskapet har også vunnet internasjonale priser og blitt elsket av designere og designentusiaster over hele verden. Hovedkontoret og produksjonen er basert i Roma.