Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Wonder Sofa 2-Seters PG2, Bel Lino G077/13 FC
-13%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Wonder Sofa 2-Seters PG2, Bel Lino G077/13 FC

36 399 kr
Tid. pris41 599 krAnb. pris51 999 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Wonder sofamoduler fra Gubi lar deg kombinere en sofa som passer til akkurat deg og ditt hjem. Med avtakbart trekk.
Leveringstid:  8-10 uker

Wonder PG2, Bel Lino G077/13 FC

36 399 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Wonder sofa, formgitt av designstudioet Space Copenhagen for Gubi, gir deg friheten til å skape forskjellige sofakombinasjoner med modulære deler. Designet er en moderne tolkning av loungemøbler fra 70-tallet i en elegant og enkel design. Tilpass sofaen din akkurat slik du vil med de forskjellige modulene, eller velg en ferdig modulkombinasjon. Du fester enkelt de forskjellige modulene til hverandre.

De fyldige putene er mykt brettet over ryggstøttens rette linjer, pent festet med skjulte magneter. Dette gjør at møtet mellom fremside og bakside mykner, og skaper et avslappet, sofistikert og behagelig utseende der overdådig lekenhet møter moderat enkelhet.

Wonder er en perfekt stor sofa som er behagelig å synke ned i et stille øyeblikk uten å falle i en helt horisontal stilling. Den funksjonelle ryggstøtten gir ergonomisk støtte, slik at man kan sitte komfortabelt selv i lengre perioder.

Med avtakbart trekk.

Vedlikehold:

Forsøk først å børste bort eventuelt smuss fra overflaten. Hvis det ikke er nok, støvsug den skitne overflaten. Hvis sofatrekket må rengjøres mer anbefales det å bruke flekkfjerning. Unngå flekker ved å gni i sirkler, inn mot det skitne området. Unngå flekker ved å raskt fjerne smusset med absorberende papir, og deretter rengjøre med vann og et flytende fargeløst vaskemiddel.

Rengjøring av sofaen skal alltid gjøres forsiktig. Test helst på et "usynlig" sted på sofaen før du rengjør den ordentlig.

Ikke bruk følgende produkter:

  • Ufortynnede rengjøringsvæsker
  • Blekemiddel
  • Ammoniakk
  • Såpe for harde overflater

For ytterligere råd om vedlikehold anbefales det å følge informasjon om det spesifikke tekstilet.
For vasketråd - følg alltid anbefalingene fra stoff-forhandlere.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null