Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

3 Days of Design - Trendene du bør vite om

15.-17. juni besøkte vi 3 Days of Design-messen i København, skandinavias største designevent. I løpet av en uke ble byen fylt med interiørinteresserte fra hele verden.

Vi har sjekket utvalget og har funnet noen tydelige trender for høsten 2022. Følg med for siste nytt innen designverden!

Organiske materialer fortsetter å dominere, men nå i en mykere fargepalett. Naturstein som Kunis Breccia, Travertine og Limestone er godt representert. En porøs overflate som gjør produktene helt unike i sitt slag og som kombinerer et stabilt utseende med en god følelse.

En flørt med 60-tallets elegante former og gedigne materialer. I kombinasjon med farger fra 70-tallet kjennes stilen ny, uten å være dyster. Vi våger og la innredningen ta mer plass.

Den bærbare trenden holder seg! Magiske små kunstverk som kan plasseres der man ønsker. Generelt føles lampedesignet mindre og enklere.

Fortidens vitrineskap blir nåtidens designmøbel. Gjennom den ribbede glasstrukturen kreves ikke samme presisjon av innhold og møbelet får ta mer plass. Vi likte blant annet disse fra HAY og Ferm Living.

Mer inspiration