Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Balkongliv

Utesesongen har begynt, vi hjelper deg med å dekorere balkongen!

Nå beveger vi oss ut og vender ansiktene mot solen. Her har vi samlet tips og inspirasjon for hvordan du får en koselig balkong! Dekorer balkongen din for å få det ekstra rommet som gir så mye glede i løpet av våren og sommersesongen.

Innred smart

På balkongen trives ofte mindre møbler, Fermob har mange varianter i alle mulige farger. Bord å henge på rekkverket og klappstoler er praktiske på en liten balkong. En større balkong kan ha plass til en nydelig solseng eller sofa. Det handler om å innrede smart for å passe det du vil.

Tekstiler for utendørs bruk

Et teppe gjør balkongen koselig. Pappelinas plastmatter er produsert i Sverige under gode forhold og fungerer like godt innendørs som utendørs. Puter til stoler og et deilig teppe gjør det koselig og behagelig.

Lys og lamper

Belysning ute er like viktig som inne når solen går ned. En liten bordlampe, en lysløkke eller noen få lykter er gode alternativer til balkongen. Stearinlys i høye lysestaker som holder vinden borte, fungerer også bra for å øke trivselsfaktoren. Fermob har fine lykter å legge på bordet, Star Tradings lykter fungerer like bra om sommeren som til jul!

Å holde seg innenfor en fargeskala skaper ro og gir alltid et godt inntrykk

Dyr planter på balkongen! Skaper liv og er både vakker og smart!

Inspirasjon

Guide

Staycation

Staycation er ikke noe som må skje på et hotell i nærheten, du kan også ha en staycation i ditt eget hjem - som mildt sagt er veldig aktuelt akkurat nå. Her er noen av tipsene våre for å innrede det ultimate staycation-hjemmet.

InneholdOppdag kategoriene våre