Nyheter
Belysning

Bryllupsgaver: Designklassiker

Ønskelisten fra bruden og brudgommen inneholder nesten alltid minst en designklassiker. Dersom det ikke er noen ønskeliste, er en designklassiker alltid den beste gaven! En klassiker i hjemmet kan aldri gå galt, det vil leve videre som et minne fra bryllupsdagen og bli elsket i generasjoner framover. Hvis du ikke vet hva du skal kjøpe som bryllupsgave, så er en designklassiker det beste alternativet.

Alvar Aalto-vase

Tulipanvasen designet av Alvar Aalto i 1936 var en suksess på verdensutstillingen i Paris og har siden blitt elsket av både unge og gamle. Den organiske formen passer perfekt til tulipaner. I en Alvar Aaltovas blir blomsterbuketter både levende og vakre! Den perfekte gaven til bruden og brudgommen som ikke ønsker seg noe!

Slå dere sammen for drømmegaven

En god ide når det gjelder bryllupsgaver er slå seg sammen med flere og kjøpe sammen. Mer penger betyr mer design! For mange er Lamino-lenestolen fra Swedese en uoppnåelig drøm som kan gå i oppfyllelse i form av en bryllupsgave. Kanskje en klassisk Flowerpot-lampe fra &Tradisjon det er på brudgommens ønskeliste, mens bruden mest av alt ønsker seg en AJ-lampe fra Louis Poulsen.

"Vi samler på..."

Å ønske seg deler til et spesielt servise eller en serie du samler på er vanlig og den beste gaven i verden. Da vet du som gjest at paret blir fornøyd! To favoritter fra Rörstrand er Swedish Grace og Mon Amie. Ostindia fra Royal Copenhagen er også en favoritt! Porselen fra Mateus er også populært og vil garantert bli klassifisert som designklassiker over tid.

Nagel-lysestaken fra STOFF er en klassiker som virkelig har fått en vekkelse de siste årene.

Den lille apen...

Den lille apen fra Kay Bojesen som bryllupsgave. Siden den ble designet av Kay Bojesen i femtiårene, har den funnet hjem hos mennesker over hele verden. Apen er tilgjengelig i flere størrelser og forskjellige tresorter. Wooden Monkey blir et gledelig innslag i hjemmet til de nygifte! Her det er mer informasjon om den lille apen og dens fremgang

String® Pocket - en klassiker som finnes i mange design. Fin gave som passer i alle forskjellige hjem og rom.

Eksklusive, klassiske og tidløse bryllupsgaver som alltid går hjem

Inspirasjon

Hjemme hos

Fanny Ekstrand og Linn Eklund dekorerer studio med belysning

Den kreative duoen Fanny Ekstrand og Linn Eklund viser hvordan du kan innrede med belysning som prikken over i-en.

Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null